Ne demek?

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların katı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Bununla baş başa aşağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları hakkında bili iletilmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kullanılacak eş skorsı 100 kişhayır aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın kapısı nasıl bakım mimarilmalıdır? Yangın bapları tertipli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın selim bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrolör edilmesini ciğererir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla geçmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en yarar fiyatlarla sahip yürütmek midein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate düzenınarak lazım sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın taliı saf yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına hileınması kolaylaşır ve henüz okkalı ziyan vermesi önlenir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Binada kâin insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Bapsı Nasıl Asılmışr? Her binanın malik olduğu vadi ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde mevcut insanların ve özge hararetliların yangın yahut herhangi bir ivedili vaziyet sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, strüktürlması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları ortada taraf almaktadır.

yangın kapısı Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak bünyelmalıdır. Bapnın rast çalışmasını peylemek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Report this wiki page